ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

 

 

ТОВ «Перший український експертний центр» (надалі – Товариство) додатково інформує, що з понеділка, 23 березня 2020 року, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста:  медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКГ, люди, які працюють у продуктових магазинах та аптеках, співробітники стратегічних підприємств.

З метою забезпечення належних умов обслуговування, Товариством надана заявка до КМДА щодо забезпечення працівників Товариства спеціальними перепустками для проїзду в громадському транспорті у період протиепідемічних обмежень.

Працівниками Товариства проводиться дезінфекція під’їздів житлових будинків, Товариством отримані засоби дезінфекції, які централізовано надавались через районні адміністрації і постійно закуповуються Товариством.

Велике прохання, враховуючи наявну ситуацію ставитися з розумінням та поважати працю прибиральниць, двірників.

Просимо терміново здійснити оплату за житлово – комунальні послуги, оскільки станом на 23.03.2020 дуже низький відсоток оплати. Враховуючи такий стан справ Товариство буде позбавлено можливості закупати в достатній кількості дезінфікуючи засоби і як наслідок надавати послуги.

Оплату ви можете здійснити онлайн платіжними картами не виходячи з дому.

 

 

  Висловлюємо щиру подяку мешканцям, які вчасно розрахувалися за житлово – комунальні послуги.

 

З повагою,

Адміністрація ТОВ «Перший український експертний центр»

Categories : Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *