ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

ТОВ «Перший український експертний центр» (надалі – Товариство)  звертається з проханням терміново здійснити оплату за житлово – комунальні послуги, оскільки станом на 25.03.2020    відсоток оплати по   будинкам, які перебувають на обслуговуванні Товариства складає менше 45%.

Шановні співвласники багатоквартирного будинку зрозумійте, що при такій оплаті Товариство не зможе вчасно розрахуватися з підрядними організаціями, а це ставить під загрозу вивіз сміття – ТОВ «Фірма «Володар Роз», технічне обслуговування ліфтів – МПП «Перун», послуги з проведення протиепідемічних засобів – КП «Профдезінфекція», а також розрахуватися за електропостачання (МЗК і робота ліфтів) та водопостачання.

Враховуючи такий стан справ Товариство буде позбавлено можливості закупати в достатній кількості дезінфікуючи засоби, які на даний час значно подорожчали і як наслідок надавати послуги.

Також просимо з повагою і розумінням ставитися до праці прибиральниць і двірників, які незважаючи на ситуацію прибувають на роботу. Звертаємо увагу, що при такій оплаті Товариство не матиме фінансової можливості виплатити заробітну плату.

Отже, просимо терміново здійснити оплату.

 Оплату ви можете здійснити онлайн платіжними картами не виходячи з дому.

 

  Висловлюємо щиру подяку мешканцям, які вчасно розрахувалися за житлово – комунальні послуги.

 

 

 

З повагою,

Адміністрація ТОВ «Перший український експертний центр»

Categories : Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *